فهرست دسترسی سریع

جمعه ۱۵ آذر ۱۳۹۸ EN
سقوط دكل ايستگاه راديويي دانشگاه و قطع ارتباط راديويي به علت وزش طوفان شديد
روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي تهران: ارتباط راديويي برخي واحدهاي دانشگاه به دليل سقوط دكل ايستگاه رايويي دچار اختلال شد.
تاریخ: 1393/03/10 - 20:07
سقوط دكل ايستگاه راديويي دانشگاه و قطع ارتباط راديويي به علت وزش طوفان شديد

بعدازظهر روز دوشنبه 11 خرداد 1393 به علت وزش طوفان شديد ارتباط راديويي برخي واحدهاي دانشگاه دچار اختلال شد.
دكل ايستگاه راديويي دانشگاه به دليل طوفان شديد، از پشت بام به خيابان قدس پرتاب و خوشبختانه، درختان موجود در اين خيابان مانع از اصابت دكل با زمين و آسيب ديدگي احتمالي عابرين شد.
آتش نشاني تهران نيز با سرعت عمل ستودنی به منظور رفع مشكل سقوط دكل و برداشتن آن از روي درختان در محل حاضر شد.
گفتني است همكاران بخشIT  دانشگاه در حال تلاش جهت برقراري مجدد ارتباطات بوده و كارشناسان مديريت آمار و فنآوري اطلاعات نيز آماده هرگونه راهنمايي يا كمك در جهت رفع اختلالات هستند.
دفتر مديريت آمار و فنآوري اطلاعات دانشگاه نيز اعلام كرد؛ واحدهايي كه داراي ارتباط جايگزين هستند نسبت به فعال كردن ارتباط مذكور اقدام نمايند.
لازم به ذكر است بر اثر اين گرد باد و پديده جوي، آسمان تهران حدود ساعت 5 بعداز ظهر براي دقايقي كاملا تاريك شد و با فروكش كردن شدت گردباد، بادشديد و باران آسمان تهران را دربرگرفت. سپس به تدريج از وخامت اوضاع كاسته شد.
خبرنگار: نسيم قرائيان